About us & Contact

“Als je ooit, één keer, op de fiets hebt gezeten met een zingend hart en het voelde alsof je als gewone sterveling de goden kon aanraken, dan delen we iets fundamenteels. Het besef dat het allemaal om de fiets draait.” - Robert Penn

... een baken voor groei

De fiets is een metgezel én een vehikel voor persoonlijke groei en transformatie. Fietsen legt nieuwe wegen open en geeft gestalte aan diepe verlangens.

... een tocht naar jezelf

Centraal staat de beleving: van een gezonde geest in een fit lichaam, van de spirit van ontdekking, van respectvolle relaties, en van echt reizen.

... een duw in de rug

Sensecycling wil plaats bieden aan ontmoetingen en gezamenlijke fietstochten, en tijd maken voor het delen van verhalen.
Sensecycling is geen gewone fietsclub, maar een community van gelijkgestemden. Mensen voor wie een fiets meer is dan alleen een gebruiksvoorwerp, of iets om anderen mee af te troeven.

Ben je ook een Sensecyclist?

Laat dan zeker iets van je horen via e-mail, 'like' ons op Facebook of sluit je aan bij onze Strava club. Deel jouw fietsverhaal of doe mee met een Sensecycling ride of activiteit.
Photos: Philippe Vandenbroeck